Sommarvärme.







Tjeeena!! Har varit så grymt underbart varmt och skönt väder idag! Älskar detta, mår så bra då. Vart ute så mycket som möjligt. Gaaah älskar det!
I morgon är det sista dagen innan några dagars lov. Börjar på tisdag igen. Asgött. Ska bli fint väder så ska vara ute och försöka bada någon dag med. Kanske torsdag.

Något som inte är så kul är att min älskade mobil har gått sönder. ( :( ) Haft den ett riktigt bra tag nu, imot vad jag brukar ha en mobil. Så nu får jag ha en gammal dålig mobil tills jag köper ny. När det nu blir. Men vill ha en enkel liten mobil, ingen onödigt klumpig. Haha ah... Ni förstår.

Hoppas ni mår bra. Hajdåå!

Imagine the world without me, say you´ll falling apart.



Hejhej... Nyss slagit in mammas present, morsdag på söndag U know. Ska köpa ett par saker till men får fixa det i morgon. Varit med Caro i dag. Vi va på stan en sväng och snackade om allt. Så skönt.
Stod i duschen innan, fick sms av Emil. "Kommer nu" Då var det bara att skutta ut igen, haha. Men han åkte hem för en stund sedan.

I morgon är det fredag igen! Allt går så grymt snabbt. Börjar klockan 9 då så jag har en halvtimmas sovmorgon, gött. Ska göra några saker i klassrummet med klassen först, sedan ut på tipsrunda eller något liknande. Efter maten är det Bottenappet. Kul dag.

När skolan slutar ska jag fixa presenterna och lite annat. Sedan sticker Emil och jag hem till honom och sover där. Mysigt. ♥

Ha en bra helg, hörs när vi hörs. cya!

I´m holding on to someone I can´t hold anymore.



Tjeeena! Känner att det blivit mest bilder de senaste inläggen, så skriver lite nu då. Har precis duschat efter att ha städat och pluggat. Skulle gått ut också men orkar verkligen inte det! Har fysikprov i morgon, spanska och SO läxor.

Längtar så sjukt till sommarlovet nu!! Bara några veckor kvar, och massa kul händer innan det vilket är bra. Då blir det inte lika drygt att vänta... Har inte hämtat ut mitt paket än förresten, haha. Konstigt eftersom att jag inte ens behöver gå över vägen, eftersom jag hämtar det precis brevid där jag bor. Tjockis är jag, höhö. Ne, men aa.

Ska plugga ännu mer nu så jag inte sitter där i morgon och ångrar att jag inte pluggade till provet när jag hade chansen. Sen ska jag prata i telefon. Hejhej!

The Rolling stones.


The edge of glory.








" You are just like a photograph, never changes. "


















9 månader. ♥



I dag är det 9 underbara månader med Emil! ♥

" U make me wanna hold you till the mornin' light. "



Tja! Är hos mormor med Emil. Hon fyller år i dag så vi väntar in massa folk och ska käka massa gott. Mums. Inte varit här på länge, ganska mys.
Vi ligger i sängen just nu eftersom jag har så grymt ont i magen och är trött. Jävla PMS.... Vaknade tidigt i dag, låg och pussade på älsklingen länge, så gosigt!
Senare ska vi ut lite. Kommer nog upp bilder i morgon från helgen. Juste, även en annan sak som händer i dag som är speciellt... Ni får se sen!

Ha det gött så länge. ♥

" Check my colour colour, hey hey hey. "




" Come and walk with me,1273 down the rockefeller street "



Hej,
sitter och pluggar  och massa skolskit. Åhh Orkar inte plugg mer... Men har iaf haft en skön studiedag i dag så Emil sov här igår tills idag, så mys. Dushat och massa sånt mys. ♥

Har någon jävla vit grej framför ögat så jag ser suddigt. Haft det hela eftermiddagen och det går inte bort, så grymt störande. Mitt paket som jag beställde för ett tag sedan ska komma denna veckan tror jag. Längtar, Sommarkläder! Får se om jag lägger upp något av det...
Nu ska jag plugga vidare spanska&fysik, käka något och kanske se någon film. Hörs i slutet av veckan!!

" Come up to meet you, tell you I´m sorry. "



Tjeeena! Kom nyss ut ur duschen. Asskönt! Min helg har varit så skön och lugn. Dansuppvisningen i fredags gick helt okej, tappade bort mig lite då&då. Kul iallafall! Efter kom Emils mamma och hämtade oss hos mig. Vi åt hamburgare sen somnade vi faktist, sjukt trötta. I går käkade vi fukost, sedan åkte vi fyrhjuling och skrev fina saker på en ladugård. På kvällen gick vi till konsum och köpte lite gott till tv och rensade även hans garderob. Hann även med att baka kärleksmums, hehe mmmh.

I dag har vi varit ute och gjort massa roliga saker. Sedan kollade vi på film, spelade crash och halvsov. Åhh vi har så underbart mysigt och kul, grymt mycket skratt som vanligt haha. Älskar dig Emil. Så oändligt mycket!! ♥

Nu ska jag klippa klorna på vovvarna, sedan sova för har så JÄVLA ONT I MIN FUCKING MAGE. -.-
Hoppas ni mår bra! Imorgon är det måndag. gaaah snart sommarlov. bye!! ;)

" If them watch, let them watch. "



Åhhhh älskar min man!!! ♥♥♥♥♥

" And you, look so good, on the floor. "










Love ♥

20:57



Hejhejhejhej.

Grymt dålig uppdatering men har typ fullt upp känns det som. I dag har Emil varit här och nu har jag städat och övat lite till på dansen. I morgon är det gengrep direkt efter skolan, sen hem och plugga. På fredag slutar jag tidigt, då sticker Emil, Caro, Abbe och jag hem till henne en stund, sedan dansuppvisningen vid sex. Den vet jag inte hur den ska gå eftersom jag står längst fram och är inte helt säker på allt... ehe.
Efter dansuppvisningen drar Emil och jag hem till honom där jag stannar hela helgen. Gött! Mycket saker nu men det är kul.

Nu ska jag plugga lite. Vi får se när vi hörs men ni får ha det gött!

" I love everything about you. "



Tryck på bandet för att höra en sjukt mysig låt!

"Please take me anyware but here. "



Hejhej!! Sorry att jag suger på att blogga.
Jag har haft en underbar och kul helg i Jönköping med Emil. Fint väder också har det varit... ++++
Vi har köpt en hel del kläder och sånt. Plus fått små fina saker av honom. Så fint.

Nu är jag iaf hemma i Vetlanda igen. Har övat på streetdancen i två jävla timmar eftersom det är uppvisning på fredag. I morgon ska Caro, jag och Ellen stå i kiosken så det blir ingen riktigt skoldag. Gött. Måste dra och fixa lite saker sen sova. Får se om jag lägger upp något av det jag köpt någon dag... men ha det gött!!

Me want.


" It seems to be alright in life, but that´s not true. "





Hey.
Sitter i sängen och har parkerat mig framför datorn. Ska strax upp här ifrån och dra och köpa lite godis, så grymt sugen är jag. Sedan ta en lång och varm dusch och sen sätta mig med läxorna resten av kvällen, vilket kommer gå bra. Är inte på så bra humör just nu känner jag, gnällig osv. Men snart helg, längtar. Då lämnar staden för pappa&Jönköping med Emil. Hej!

New love.



Hämtade ut ett paket för några dagar sedan med denna finingen i. Beställde hem den eftersom den inte fanns i min storlek i butiken. Älskar den och den passade perfekt! Nu väntar man bara på att få inviga den. Inte långt kvar till sommarlovet nu. Längtar!

" I´m just a holy fool, oh baby He´s so cruel But I´m still in love with Judas baby. "



Tjeeena.
Igår så var Emil, jag & mamma hos en släkting på dagen. Kom hem vid 6 någon gång och stack då till Caro och va med massa vänner. Sedan stack vi till majbrasan och träffade fler. Vi orkade inte stanna där så vi gick till en lekplats i närheten och träffade ännu fler, haha. Emil och jag stack sedan hem och käkade godis, la oss och värmde oss, det var riktigt kallt ute. Kul kväll iallfall.

I dag har det varit en riktigt slappdag. Gått runt sovshortsen&tshirten nästan hela dagen, tills jag duschade nyss. Så nu har jag duschat och smörjt in kroppen med bodylotion. I morgon är det skola igen, kul. Ska på utvecklingsamtal i morgon och är så drygt. Nu ska jag packa idrottkläderna så jag slipper det en trött måndagsmorgon... cya.

RSS 2.0