" You were fake, I was great. "



Tjeeena! Sorry att jag knappt bloggat någonting. Men har verkligen haft fullt upp denna veckan så aa...
Nu ska jag krypa ner i sängen med Emil och vi ska se en skräckfilm. Mys. Imorgon ska vi bort från Vetlanda, skönt.
Ha det gött!! Hejdå.

" cause there ain´t none like you. "



Funderar starkt på att byta blogg, börja om eller bara återställa allt. Får se hur jag gör...
Nu ska jag snacka telefon och sedan gå lägga mig faktist. Är sjukt trött + skola imorgon. så... vi hörs!

" A little piece of heaven looking back at me. "



Njuter av sista dagen på lovet. Imorgon är det skola igen. Träffa alla vänner!

" Hon och jag ska gifta oss någon gång, dobidobido. "














" There´s a story of the bottom on this bottle and I´m the pen. "

































"Cause baby I´m a dreamer, for sure."





Tja folket. Kom hem för en stund sedan, varit ute med Caro och snackat om massa saker, mys. Träffade även Daria en stund! Nu sitter jag och drogar musik och kollar runt på bloggar och snackar med sjukt kul folk på fb.

Igår när Emil kom till mig hade han med sig en stor och fin blommbukett till mig. Blev så grymt glad! Han är bäst. Vi käkade tårta som jag bakade till honom eftersom han fyllde år i lördags men han fick den igår. Var ute och sånt också...

I morgon kommer släkten och Emil hit. Ska käka mat och tårta och fira två som fyllt år och sooola. För det ska bli varmt i morgon igen. Love it. Nu ska jag snacka telefon och sen sova. Ska städa och duscha i morgon innan folket kommer. Ha det gött. Glad påsk!!

8 månader. ♥





Hey!!
Det går så grymt snabbt. Det var nyss 7 månader och nu är det 8 månader? Helt u n d e r b a r t är det, han är underbar. ♥

När jag vaknade innan skuttade jag upp snabbt som tusan, in i duschen och sen ett fotbad. Gött. Nu bakar jag ***** till en viss person... höhö. Emil kommer hit senare. Gospos. Verkar som om det blir fint väder idag. Därför ska vi vara ute, klättra i träd och sånt vi brukar göra ute, haha... jaa. Kul.

Ha det götttt. xoxo

" Our love is stronger than Romeo and Juliet. "









" Cause there´s nothing surgery can do, when I break your little heart in two. "



AHHH... Så äckligt snygga skor. Funderar på att beställa några... Men vet inte vilka, hehe.

" I'm gonna break your little heart Watch you take the fall, laughing all the way to the hospital "





















" So now my future crashing down on me. "


ph: me

Tjeeena.
Jag har legat ute på balkongen i flera timmar och solat idag. Så underbart varmt! Va på stan och lite med mamma innan och sen bakade jag kakor som jag inte är sugen på nu, haha. Kan bero på att jag käkade pizza så är riktigt mätt fortfarande. Inte ätit sån hämtpizza på huur länge som helst.

Nu har jag fotat och grejat i mitt rum. Ska snacka med folk & i telefon som vanligt innan jag sover.
Godnatt.

12:55



Godmorgon!! Har städat och fixat hela morgonen så nu ska jag ut och lägga mig på min varma balkong och njuta av att termometern visar 24 grader. (på balkongen) Riktigt gött!!

Ha en bra dag! cya

" You need this change, cause things will never be the same. "




min underbart vackra pojkvän.

Hej!! En trött lise ikväll. Duschat för en stund sen och nu lyssnar jag på musik och slappar...
Vi har vart ute riktigt mycket i helgen. Vart sommar ute!! Vi stack till Emil igår och åt sjuukt god mat. Sen gick vi ut i skogen en sväng. När vi vaknade imorse gick vi en lååång runda och svettades ihjäl, sen fotboll, cola och godis i solen. Gick in och "sov" några timmar och kollade i kataloger. Sedan fotboll med Oscar & Casper igen. Haha riktigt mysig helg har vi haft! Underbart.

Nästa vecka är det ju påsklov så det börjar i morgon. Riktigt gött. Men nu ska jag snacka i telefon och sedan sova. Det kan behövas känner jag. Somnar snart... Hoppas folket mår bra! Det gör jag.

Grattis Emil. ♥





I dag fyller min underbara Emil år. Du är det bästa som hänt mig mimme. Jag älskar dig!!
Grattis! ♥♥♥

" Your voice sound like love, that´s cool. "























" Secret love are you there, will you answer my prayer? "


upptäckte att håret har blivit ganska långt äntligen, men måste klippa det snart igen.


my wall

Hej hej. Det är sjukt hur mycket jag längtar till sommarlovet nu. Har legat och kollat på sommarbilder och gaahh vad jag längtar!

Ska göra mig i ordning snart och dra till stan en snabbis för att fixa en grej. Sedan ut med hundarna och vid klockan tre ska mamma och jag kolla på en lägenhet. Spännande! Ikväll är det streetdance igen. Om exakt en månad är det uppvisning!
Fredag i morgon och då ska jag jobba. När jag slutat kommer Emil och sover. På lördagen sticker vi hem till honom för då fyller han år! ♥

Hörs när vi hörs, ha det gött friends!!

19:48

Ibland känns det bara som om man gör så mycket. Men man får ingenting tillbaka.

" If you don´t belive in dreams, you don´t belive in love. "



Heey folket!
Är hemma idag från praoen. Har grym huvudvärk och fryser lite. Började igårkväll och hade inte släppt över natten så aa... Har pysslat med kläder, vilat, snackat med Mimme och beställt hem lite kläder som kommer i slutet av maj. Blev några linnen, tshirts, en långklänning och en fin ring. Transparent och magtröjor, mums! Skulle beställt lite mer men ska till Jönköping snart med Mimme så väntar tills dess.

Igår låg jag ute i bikini på balkongen, det var 33 grader där eftersom solen steker på hela tiden. Riktigt gött!
Juste, första praodagen igår var intressant. Fick springa runt i hela sjukhuset, hämta gamlingar, ta blodprov m.m. De som jobbar där är riktigt snälla. Fick sluta två timmar tidigare! Gött. På bussen hem somnade jag nästan, var så sjukt trött haha.

Nu ska jag snart käka mat. Hejdå!

West.



Velat ha en jeansväst ett bra tag nu så jag tog min jeansjacka som jag köpte för 2 år sen exakt, och klippte till jeansväst! Gillar den ljusa färgen. Funderar på att sätta nitar på den också. Mums.

" You cover me with peace until the war is over. "
























" Cause maybe; you gonna be the one who saves me. "


jag älskar dig!

Tja! Har haft en underbar helg med Emil. Så mycket som jag skrattat, så mycket har jag inte skrattat på ett riktigt bra tag kan jag säga. Vi har käkat 2 pizzor och 2 kebabtallrikar, godis, massa läsk och blablabla... Så jag är absolut inte sugen på mat just, haha. Det var varit sol och varmt hela helgen så vi har varit ute en hel del. Suttit på balkongen, klättrat på grejor, busat och haft sjukt kul. Igårkväll hyrde vi film, Baksmällan blev det. grymt bra är den!!

Nu har jag varit ute, snackat med vänner och fixat mat tills imorgon. Ska praoa på Höglandssjukhuset i Eksjö denna veckan...spännande. 09:00-16:00. Efter denna vecka är det äntligen påsklov, gött!
Nu ska jag läsa bloggar, snacka i telefon, fixa tills imorgon och sedan sova. Ha det gött! ;)


Smartass.


ph: me

Haha. Detta...är sjukt. Råkade sätta mig på min pall...där datorn tyvärr låg. Så skärmen sprack!
Mycket bra gjort Lise. Mycket bra.



update 7 April: Stukat tån idag! Tappade även bort min mobil på ÖB (?!?!) och hittade den sedan på massa papper på ÖB...

" Blått "



























HAHAHAH sitter och dör av garv med Emil i telefon. Åt blått. Jaa åt blått.
Sova strax. Godnatt.

" And it hurts to sing this song, cause in my heart I know I´m doing wrong. "


bild från somras.

Tjeeena alla. Två dagar på praoen klart. Det är segt och jag är super trött när jag kommer hem. Barnen är hyperaktiva 24/7. Har aldrig gillat barn heller så det är perfekt. ehe. Men klassen jag är i är ändå bra, bara 15 st. Trodde inte jag skulle säga så men ah... I dag kom Caro och hälsade på liten stund, inte sett henne på ett par dagar.

Nu är det 3 dagar kvar där. Slutar halv fyra varje dag förutom fredag, då är det halv två. Gött!!
Nu ska jag se om det finns något gött att käka. Typ toast, muuums.
cya.

20:46












Till Lise.

hehe hej:) lilla emil skriver nu till min underbara lise ska baka nu kladkaka ååh så jävla gott:D sen ska vi ¨sova¨och äta ååh... kommer alltid älska dig lise förstå det snälla så sjukt mke helt cp mke snart turkiet med med dig och där ska jag ge eller göra en grej du inte vet;) hehe mke kul älskar dig puuuussssssssssssss puss puss puss hejsvejsans hej :S hehe hej hej <333333333333333333333333<3<3<3<3<33<<33<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<33<3<3<333<3

" I've found a reason for me To change who I used to be. A reason to start over new, and the reason? It´s you. "





Hejhej... Äntligen fredag! Nu väntas 3 veckor från skolan. Riktigt jävla gött. Min fredag har tillbringats med Emil. Han somnade här precis så ligger och pussar på honom, så grymt gosigt! Själv lyssnar jag på lugn musik och har inte några planer för att sova riktigt än, drack powerking för en stund sen så är inte särskilt trött.

Beställde förresten hem filmen Den blå lagunen i tisdags från Cdon.com. Den kom i dag, ni som inte sett den. Kolla på den. Den är riktigt fin, och vackra är dom. Fast kanske bara är jag som gillar sådana filmer.

Ska kika runt på lite bloggar nu. Sedan somna. Fast blev grymt hungrig nu.
Fan. Godnatt!

RSS 2.0